Den mentale form går forud

for ALT du gerne vil lykkes med

OM MENTAL TOPFORM

At komme i topform er muligvis noget, du forbinder med hård fysisk træning. Men når vi taler sundhed og livskvalitet, er det lige så vigtigt, at vi er i Mental Topform. Verdens sundhedsorganisation,

WHO, formulerer det sådan:

"Ingen sundhed uden mental sundhed"

 

de0f8308-16ad-4287-a4c1-1d1c193b0cf7

Dagens gode nyhed…

I gamle dage troede vi, at hjernen var statisk og at vi ikke havde nogen mulighed for at påvirke den. Men nye hjernescanningsteknikker har vist at vores hjerne er meget mere fleksibel end vi troede.

Din og min hjerne ændre sig faktisk hele tiden på baggrund af det vi oplever, det vi tænker og det vi gør. Vi har dermed stor indflydelse på hvordan vores hjerne fremadrettet udvikler sig.

Videnskaben har dokumenteret, at vi med bestemte øvelser kan styrke specifikke områder af hjernen og således skabe målbart mere robusthed, fleksibilitet, ro, glæde, overskud og mindre stress for os selv.

 

 

 

Du kan træne din hjerne som en muskel!

Der findes efterhånden stor dokumentation for, at det nytter noget at arbejde med vores humør og attitude. Vi kan aktivt ændre vores tankemønster, mindset og hjerne, så vi får et liv med mere engagement, bedre præstationer og mindre sygdom.

På samme måde som vi kan have en træningsprogram for vores fysiske form, kan vi også have et træningsprogram for vores mentale form. 

3f83dbfc-3ba5-49fd-bf9a-32995c3f680d
1d519927-b27d-4d42-aa54-18bac7e8ee8c

 

Træn dig i Mental Topform, så du kan:

• Fremme dit mod, dit egagement og evne til at være fokuseret.

• Berolige din hjerne og reducere mængden af negative tanker.

• Udvikle gode vaner og hæmme dårlige vaner.

• Modvirke stress og nedtrykthed.

• Forbedre dine sociale kompetencer.

• Opbygge dine positive tankevaner, der øger din robusthed og livsglæde.

• Skabe en bedre balance og kontrol samt føle dig ekstra handlekraftig.

 

 

 

Hvem har glæde af mental træning?

Måske har du prøvet at være stresset, angst eller deprimeret. Måske oplever du lige nu en stor livskrise, som at blive fyret, syg eller miste noget som er værdifuldt for dig. Men det kan også være at du er motiveret af at kunne bevare en stræk psyke og forebygge stress? Hvad end din motivation for at være her er, så kan du få stor glæde ud af Mental Topforms-træning.

e3722359-0574-4077-aed0-2f4298307deb
1

 

 

Hvordan træner jeg min mentale form?

Jeg vil gerne give dig inspiration til en vifte af muligheder, som jeg har dokumentation og stor erfaring for virker! Den mentale topform kan optrænes ved daglige rutiner og nye gode vaner. De øvelser du præsenteres for kan nemt implementeres i din hverdag. Du behøver bare 15 min om dagen. Det kan gøres på mange måder via vores online-kurser, via foredrag, workshops eller personlig coaching. Du kan selv sammensætte hvad der virker for dig.

Jeg hepper på din Mentale Topform!

Start din lyse fremtid nu!

Gratis inspiration og mentaltræning med Louise Luxhøi